Thursday, October 5, 2017

[CZ] Mrtvá dívka 2006 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Mrtvá dívka 2006 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Mrtvá dívka má skóre 8,3 z 10, na základě 5969 recenzí



Opuštěná domovnice Toni Collette se snaží přijít na to, proč zrovna ona musela najít tělo mrtvé dívky na svém prahu. Bezradně chodí po bytě a sleduje se v rozbitých zrcadlech. I na dalších sedm lidí čeká lehká životní změna, když se dozví, že jejich příbuzná, kamarádka či náhodná známá zemřela. Právě ona je spojovacím článkem pro náhledy do života sedmi žen. Pomocí jejich putování potemnělým městem utváří dojem, jak asi žila, co ji bavilo a proč vlastně skončila mrtvá na silnici.(oficiální text distributora)


[CZ] Mrtvá dívka 2006 Ke Stažení Zdarma

Mrtvá dívka

Více informací


Původní název : Mrtvá dívka
Země : Jižní Súdán
Délka : 149 minut
Jazyk : Yalë
Žánr : realistický
Režie : Elliya Javell
Scénář : Rishita Dexie

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Oaklan Annika, Tora Disa
Hudba : Urav Socorro
Produkce : Magenta Kingston
Kamera : Jashan Yacoub
Kostýmy : Kelan Auralia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MGM-British
Premiéra : USA 12. květnu 1917
Distribuce : First National
Tržby : 20 774 283 USD
Rozpočet : 60 489 442 USD

Mrtvá dívka / Dead Girl, The (2006) | ČSFD.cz
Mrtvá dívka Dead Girl, The; Mŕtve dievča; Drama ... Není tam žádná vnitřní myšlenka a film pouze ukazuje, co se stane, když zemře neznámá dívka.
Mrtvá dívka (2006) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Mrtvá dívka. Opuštěná domovnice Toni Collette se snaží přijít na to, proč zrovna ona musela najít tělo mrtvé dívky na svém prahu.
Mrtvá dívka (2006) - The Dead Girl - FDb.cz
MRTVÁ DÍVKA Do tohoto snímku jsem šla absolutně nepřipravená. Neměla jsem o něm žádné informace dopředu a tak mně dost překvapilo rozčlenění příběhu na samostatné povídky.
Maigret a mrtvá dívka : Detektivky, thrillery : Nejlepší ...
Maigret a mrtvá dívka - Audioteka.cz je mobilní služba s audioknihami. Poslouchejte ihned kapitoly zdarma nejlepších audioknih!
Mrtvá dívka 2006 Film (61%) | Filmer.cz
Film Mrtvá dívka opuštěná domovnice Toni Collette se snaží přijít na to, proč zrovna ona musela najít tělo mrtvé dívky na svém prahu..


Hd. Ke Shlednutí. Stream. DVDrip. Cz dabing. Stáhnout. BDrip. České. Cz titulky. Ke Stažení. Ke shlédnutí. 480p. Ulozto. Celý Film. 4k blu ray.. Český Dabing. Watch Free. MP4. Film online. Zdarma.1080p. Český Film. Česká. iPhone. 720p. Download. iPad. Full Movie. Sleduj Filmy. Avi