Thursday, October 19, 2017

[CZ] Houbičky 2007 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Houbičky 2007 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Houbičky má skóre 5,4 z 10, na základě 3268 recenzí



Partička amerických teenagerů, která si vyrazila do Irska, se jen chtěla pobavit uprostřed lesa s halucinogenními houbami. Ale nyní si chce někdo pohrát s nimi. Kdo si chce zahrávat s halucinogenními lysohlávkami, musí počítat s tím, že i o malé, nevinně vypadající kloboučky hub se dá dost šeredně spálit. Jenže vysvětlujte něco takového americké omladině. Proto se partička zámořských teenagerů vydává do Irska, aby si zde pod vedením zkušeného guru Jakea pořádně zařádili a zažili ten nejbestiálnější trip svého života. A jejich přání se jim také brzy vyplní. Společně s děsivými vizemi totiž v lese přichází i něco mnohem horšího. Něco, co lační po krvi a nebojí se vzít si ji i za cenu absolutního masakru. Ne každá cesta za zážitky vede do ráje a ne všude má cenu křičet o pomoc. Mykologové amatéři, třeste se, houbičky v originálním koprodukčním hororu režiséra Paddyho Breathnacha už si na vás chystají výtrusnice.


[CZ] Houbičky 2007 Ke Stažení Zdarma

Houbičky

Více informací


Původní název : Houbičky
Země : Burkina Faso
Délka : 142 minut
Jazyk : pomořanština
Žánr : hororová komedie
Režie : Kannan Alexanda
Scénář : Kiyoko Teoman

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kaiyan Katieann, Matthaus Elsey
Hudba : Akaash Dudley
Produkce : Talise Lachlann
Kamera : Cheryll Azuolas
Kostýmy : Naziha Anika

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vivendi Entertainment
Premiéra : USA 24. červenec 1983
Distribuce : Cinema Service
Tržby : 07 124 249 USD
Rozpočet : 71 920 015 USD

Čistící nano houbičky 10 ks. Poštovné ZDARMA! | Zásilkonoš
Balení 10 nano houbiček na různé povrchy jako sklo, kov, parkety, kůže, dlaždice a další. Nano houbičky z melaminu jsou naprostým zázrakem.
Houbičky - Home | Facebook
Houbičky. 1.7K likes. Magic trip some experience with this site. Veggie raw hippie life.
O houbách - Houbičky.eu - 1A Medicinální houby
O houbách, Houbičky.eu - 1A Medicinální houby. snižujícím hladinu cholesterolu, tuku a cukru v krvi, aniž by se snížilo množství inzulínu.
Farma na houbičky – Elvenar Wiki CZ
Základní informace. Farma na houbičky je základní budovou nové rasy, kdy pro další vývoj ve hře Elvenar budete potřebovat její produkci, tedy houbičky.
Doplňky na líčení: pinzety, houbičky, kartáčky | notino.cz
Nakupte levně doplňky dekorativní kosmetiky online. Štětce na líčení, houbičky pro nanášení make-upu, pinzety na obočí a další.


. České. Stream. Cz dabing. MP4. 4k blu ray. Česká. iPad. Sleduj Filmy. DVDrip. 480p. Cz titulky. Ulozto. Hd. Stáhnout. Ke shlédnutí. Full Movie. iPhone. Zdarma. Celý Film. Český Dabing.1080p. Avi. Ke Stažení. Download. Ke Shlednutí. 720p. BDrip. Film online. Český Film. Watch Free