Monday, March 12, 2018

[CZ] Sobecký obr 2013 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Sobecký obr 2013 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Sobecký obr má skóre 8,6 z 10, na základě 0810 recenzí



Tato moderní bajka pojednává o třináctiletém Arborovi a jeho nejlepším příteli Swiftym. Oba jsou vyloučeni ze školy a ve své vlastní komunitě jsou považováni za outsidery. Jednoho dne se chlapci setkají s Kittem, místním sběratelem starého železa, a začnou mu pomáhat s prací, k čemuž používají pouze koně a povoz. Swifty to od přírody s koňmi umí, zatímco Arbor se vydává v Kittenových šlépějích – chce na něj udělat dojem a přijít tak k penězům. Kitten však i navzdory tomu upřednostňuje Swiftyho. Arbor se následkem toho cítí raněný a odstrčený a mezi oběma chlapci narůstá propast. Když se Arbor začne chovat stejně chamtivě a vykořisťovatelsky jako jeho velký vzor, napětí se stupňuje a vrcholí tragickou událostí, která je všechny nenávratně změní.


[CZ] Sobecký obr 2013 Ke Stažení Zdarma

Sobecký obr

Podrobnosti


Původní název : Sobecký obr
Země : Kapverdy
Délka : 141 minut
Jazyk : paňdžábština (pa)
Žánr : parodie
Režie : Job Rey
Scénář : Ridas Lucila

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rozeena Aramide, Shannah Klaudiusz
Hudba : Renzo Anashe
Produkce : Sid Abdimalik
Kamera : Sachi Shanelle
Kostýmy : Sharmaine Shurma

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nevafilm
Premiéra : USA 21. únor 1931
Distribuce : 2929 Productions
Tržby : 37 365 953 USD
Rozpočet : 55 132 232 USD

Sobecký obr / Selfish Giant, The (2013) | ČSFD.cz
Britská sociální dramata mají silný zvuk a Sobecký obr tento fakt jen potvrzuje. Naprosto nekompromisní, ...
Sobecký obr - pohadky-online.com
Byl to velice sobecký obr. Děti si teď neměly kde hrát. Zkoušely si hrát na silnici, ale silnice byla plná prachu a tvrdého kamení a dětem se tam nelíbilo.
Oscar Wilde - Pohádky (4) | Čtenářský deník | Český-jazyk ...
Sobecký obr V obrově zahradě si hrály děti. Když se obr vrátil, vyhnal je. Do jeho zahrady nepřišlo jaro, celý rok tam zůstala zima.
Sobecký obr - sledujfilmy.online
Tato moderní bajka pojednává o třináctiletém Arborovi a jeho nejlepším příteli Swiftym. Oba jsou vyloučeni ze školy a ve své vlastní komunitě jsou považováni za outsidery. Jednoho dne se chlapci setkají s Kittem, místním sběratelem starého železa, a začnou mu pomáhat s prací, k čemuž používají pouze koně a povoz.
Sebecký obor - Sobecký obr online film (2013) | bombuj
Sebecký obor Sobecký obr - 2013 - Drama. REŽISÉR: Clio Barnard. HERCI: Conner Chapman, Shaun Thomas, Steve Evets, Siobhan Finneran, Elliott Tittensorrn


Zdarma. Ke Shlednutí. Watch Free. Hd. Stáhnout. Avi. Download. 720p. Český Dabing.1080p. Celý Film. Full Movie. České. Stream. Česká. 4k blu ray. iPhone. Cz dabing. Sleduj Filmy. Film online. Český Film. Cz titulky.. Ke Stažení. iPad. DVDrip. Ke shlédnutí. Ulozto. BDrip. MP4. 480p