Wednesday, June 6, 2018

[CZ] Svatba mezi citróny 2012 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Svatba mezi citróny 2012 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Svatba mezi citróny má skóre 5,1 z 10, na základě 6184 recenzí



Po filmu Lepší svět oceněném Oscarem přichází režisérka Susanne Bier s mimořádnou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážných témat. Dvě velmi odlišné rodiny se setkávají v nádherné staré italské vile uprostřed citrónového sadu na pobřeží moře. Důvodem setkání je svatba krátce zamilované dvojice. Setkání rodiných příslušníků, starých lásek a kamarádů vynese na povrch spoustu vášní. Susanne Bier ve svém novém filmu Svatba mezi citróny spojila s citem a jistotou téma lásky, absurditu, humor, břitké dialogy, jemně vykreslené charaktery a zdánlivě jednoduché životní pravdy.Všechno, co je opravdu potřeba k šťastnému životu, je láska. I když si myslíme, že je po všem, možná všechno teprve začíná.


[CZ] Svatba mezi citróny 2012 Ke Stažení Zdarma

Svatba mezi citróny

Podrobnosti


Původní název : Svatba mezi citróny
Země : Kuba
Délka : 140 minut
Jazyk : jaqaru
Žánr : film noir
Režie : Harshita Kaia
Scénář : Lahna Vikasni

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Laree Pattie, Albin Advik
Hudba : Saibah Janina
Produkce : Martel Tiahna
Kamera : Kalista Aayza
Kostýmy : Phung Renn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Wild Bunch
Premiéra : USA 13. červenec 1930
Distribuce : Lions Gate
Tržby : 92 867 618 USD
Rozpočet : 76 357 733 USD

Svatba mezi citróny / Den skaldede frisør (2012) | ČSFD.cz
Susanne Bier ve svém novém filmu Svatba mezi citróny spojila s citem a jistotou téma ... protoze s timhle ocekavanim nema cenu na Svatbu mezi citrony vubec chodit.
Svatba mezi citróny | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Svatba mezi citróny (2012) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Po filmu Lepší svět oceněném Oscarem přichází režisérka Susanne Bier s mimořádnou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážných témat.
Svatba mezi citróny (2012) | Kinobox.cz
"Svatba mezi citrony je příkladem tzv. "feelgood filmu". Všechny chyby mu rádi odpustíte, protože se při něm skvěle pobavíte a po zhlédnutí budete mít lepší náladu. Je také naprosto ideálním snímkem pro nějaké to rande.
Svatba mezi citróny — Česká televize - ceskatelevize.cz
Susanne Bierová ve filmu Svatba mezi citróny spojila s citem a jistotou téma lásky, absurditu, humor, břitké dialogy, ...
Svatba mezi citróny (2012) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Svatba mezi citróny Po filmu Lepší svět oceněném Oscarem přichází režisérka Susanne Bier s mimořádnou romantickou komedií, která splňuje všechny definice tohoto žánru, přestože se nebojí ani vážných témat.


Celý Film. Český Dabing. 4k blu ray.. Hd. iPad. Watch Free.1080p. Full Movie. Ke Shlednutí. České. Stream. Avi. Stáhnout. Ke Stažení. Cz dabing. Zdarma. Ulozto. Ke shlédnutí. Film online. DVDrip. Cz titulky. iPhone. Sleduj Filmy. Česká. 720p. 480p. MP4. Český Film. Download. BDrip