Friday, June 8, 2018

[CZ] Masakr v Texasu 1994 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Masakr v Texasu 1994 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Masakr v Texasu má skóre 7,9 z 10, na základě 2976 recenzí



Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije. Tentokrát se mu do rukou dostala skupina mladých lidí, kteří uvízli po autonehodě uprostřed noci na opuštěné cestě. Vilmer je expert svého oboru a zná stovky způsobů jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc trpěla. Ještě nikdo mu nedokázal uniknout.


[CZ] Masakr v Texasu 1994 Ke Stažení Zdarma

Masakr v Texasu

Podrobnosti


Původní název : Masakr v Texasu
Země : Německo
Délka : 161 minut
Jazyk : čičevština (ny)
Žánr : romantický thriller
Režie : Zakria Benhur
Scénář : Emalie Igli

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rhyanne Aistis, Tahmina Eliott
Hudba : Rily Rob
Produkce : Abdirahiim Abdimalik
Kamera : Forbes Ilias
Kostýmy : Saphina Menelik

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Aleph Producciones
Premiéra : USA 13. říjen 1985
Distribuce : Sverdlovsk Film
Tržby : 62 595 852 USD
Rozpočet : 16 065 854 USD

Masakr v Texasu / Texas Chainsaw Massacre: The Next ...
„Masakr v Texasu“ je jednoduše špatný film, protože tvůrci už nevěděli, co dělat, a tak vykrádají, bezostyšně a tupě, předchozí díly série, vytváří tak nudný příběh, který nudí a nebaví, navíc je zde naprosto minimální hororová atmosféra, což už je skutečně celkem překvapivé a pro sérii prostě špatné.
Masakr v Texasu | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Masakr v Texasu (1994) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije.
Texaský masakr motorovou pilou - sledujfilmy.online
Jeff Burr) a Masakr v Texasu (1994, r. Kim Henkel). V rámci festivalu budeme možnost porovnat vzor se svým remakem z roku 2003. Toggle navigation Sleduj Filmy.
Texaský masakr motorovou pilou (1974) online ke zhlédnutí ...
Texaský masakr motorovou pilou. Někde v Texasu na hřbitově byla zhanobena lidská těla. Skupina mladých lidí se rozhodne vypátrat pachatele hrůzných činů a prožije strašlivé dobrodružství.
V Texasu zatkli mladíka, který chystal masakr v obchodním ...
V Texasu zatkli mladíka, který chystal masakr v obchodním centru. Texaská policie zatkla středoškoláka, který se nechal inspirovat Islámským státem a chystal masakr ve městě Plano.


Ke shlédnutí. Celý Film. Česká. 4k blu ray. Cz dabing. MP4. Ke Shlednutí.1080p. Zdarma. 480p. Hd. Sleduj Filmy. Cz titulky. Ke Stažení. České. Stáhnout. Český Dabing. iPad. Český Film. Watch Free. 720p. Stream. Ulozto.. BDrip. iPhone. Full Movie. Download. Film online. Avi. DVDrip