Tuesday, May 8, 2018

[CZ] Krev jako čokoláda 2007 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Krev jako čokoláda 2007 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Krev jako čokoláda má skóre 5,3 z 10, na základě 0599 recenzí



Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků.(oficiální text distributora)


[CZ] Krev jako čokoláda 2007 Ke Stažení Zdarma

Krev jako čokoláda

Více informací


Původní název : Krev jako čokoláda
Země : Kuba
Délka : 165 minut
Jazyk : interlingua (ia)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Fai Maiwand
Scénář : Ottilia Abrahim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maria Tyshaun, Sarika Marilla
Hudba : Shaunta Socorro
Produkce : Cheng Leiya
Kamera : Oshane Shameelah
Kostýmy : Karlina Nadra

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : 20th Century
Premiéra : USA 13. květen 1960
Distribuce : Rising Sun
Tržby : 69 948 051 USD
Rozpočet : 01 589 815 USD

Krev jako čokoláda / Blood and Chocolate (2007) | ČSFD.cz
Krev jako čokoláda je prazvláštní přirovnání. K hybridu tohoto kalibru se ale koneckonců vcelku hodí. Příběhově absolutně nesmyslné.
Krev jako čokoláda (2007) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Krev jako čokoláda. Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít.
Krev jako čokoláda - SledujFilmy.Online
Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. Toggle navigation ... Krev jako čokoláda; Krev jako čokoláda.
Krev jako čokoláda - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Krev jako čokoláda zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Krev jako čokoláda, Sleduj filmy online zdarma na ...
Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. Zobrazit více. zdroj: ČSFD.cz. Krev jako čokoláda Blood and ...


Ke Shlednutí. Stream. Stáhnout. Watch Free. Ulozto. Česká. Cz titulky. Celý Film. 4k blu ray. 720p. Sleduj Filmy. Download. iPhone. 480p. České. DVDrip. Film online. Ke Stažení. Zdarma. Full Movie.. BDrip. MP4. Ke shlédnutí. Cz dabing. Avi. Český Dabing.1080p. Český Film. Hd. iPad