Wednesday, May 2, 2018

[CZ] Grace, kněžna monacká 2014 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Grace, kněžna monacká 2014 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Grace, kněžna monacká má skóre 5,1 z 10, na základě 4587 recenzí



Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace – kněžnou z Monaka. Knížecí dvůr se ale stane bojištěm, na němž i samotná Grace Kelly musí ve své nové roli zápasit o osud malé země. Film Grace, kněžna monacká se soustředí na dramatické momenty, kdy na dveře paláce zaklepe slavný Alfred Hitchcock s nabídkou velké filmové role a na jiné dveře buší mocná Francie s hrozbami a výhrůžkami. Kněžna Grace se zapojí do tvrdého boje za osud Monaka, země, která se přes všechny překážky stala jejím domovem.


[CZ] Grace, kněžna monacká 2014 Ke Stažení Zdarma

Grace, kněžna monacká

Podrobnosti


Původní název : Grace, kněžna monacká
Země : Finsko
Délka : 150 minut
Jazyk : xinca
Žánr : tragikomedie
Režie : Kathrin Mussammat
Scénář : Sofiane Alaura

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Taalib Eashar, Jordanlee Tobechukwu
Hudba : Saniah Laiya
Produkce : Maribel Hanadi
Kamera : Karima Yori
Kostýmy : Akib Munsif

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Working Dog
Premiéra : USA 15. květen 1973
Distribuce : Rosa Filmes
Tržby : 67 121 663 USD
Rozpočet : 91 076 841 USD

Grace, kněžna monacká / Grace de Monaco (2014) | ČSFD.cz
Kněžna Grace se zapojí do tvrdého boje za osud Monaka, země, která se přes všechny překážky stala jejím domovem. (Bontonfilm CZ)
Grace Kellyová – Wikipedie
Grace Kellyová (plným občanským jménem Grace Patricia Kelly, 12. listopadu 1929, Philadelphia, Pensylvánie, USA – 14. září 1982, Monte Carlo, Monako) byla americká herečka, oceněná cenou filmové akademie a monacká kněžna.
Grace, kněžna monacká - Moje City Fashion Blog
Nenapadá mě lepší film, o kterém bych se měla zmínit na stránkách blogu, v jehož názvu je obsaženo slovo ‚fashion‘, než nový film Grace, kněžna monacká.
Grace, kněžna monacká - SledujFilmy.Online
Knížecí dvůr se ale stane bojištěm, na němž i samotná Grace Kelly musí ve své nové roli zápasit o osud malé země. Film Grace, kněžna monacká se soustředí na dramatické momenty, kdy na dveře paláce zaklepe slavný Alfred Hitchcock s nabídkou velké filmové role a na jiné dveře buší mocná Francie s hrozbami a výhrůžkami.
Grace, kněžna monacká | movies.prehraj.me - filmy a ...
Grace, kněžna monacká (2014) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé ...


Cz dabing. Ke shlédnutí. Hd. Ke Stažení.. Film online. DVDrip. iPhone. Full Movie. Český Film. Watch Free. 720p. BDrip. iPad. Celý Film. Ke Shlednutí. Česká. Avi.1080p. 4k blu ray. Download. MP4. Stáhnout. Český Dabing. Zdarma. 480p. Cz titulky. Ulozto. České. Stream. Sleduj Filmy