Tuesday, April 24, 2018

[CZ] God's Pocket 2014 Ke Stažení Zdarma

[CZ] God's Pocket 2014 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

God's Pocket má skóre 7,9 z 10, na základě 4001 recenzí



"V God's Pocket žijí prostí lidé. Když vyrostou, žení se a mají děti. Město prakticky neopouštějí; něco takového se stává jen zřídka. V God's Pocket většinou i zestárnou a pak i zemřou. Každý zná každého a každý někomu něco ukradl. Jen jednu věc místní nikdy nikomu neodpustí: když nejste z God's Pocket."
Tuto charakteristiku svého města napsal do novin šedesátiletý novinář Richard Shellburn, místní celebrita, ale i opilec a záletník. A právě sem, do God's Pocket je zasazený i příběh o Mickeym Scarpatovi, kterého nevlastní syn Leon Hubbard, ne právě nejoblíbenější v řadách místních, utrpí jednoho dne v práci na stavbě smrtelný úraz. Tato nehoda Mickeyho, který je momentálně bez finančních prostředků, velmi překvapí. Ocitá se pod tlakem ze strany synovy matky Jeanie, kterou Mickey už dávno přestal uspokojovat, a jejích dvou arogantních sester, které Mickeyho nemůžou vystát. Navíc, Jeanie má tušení, že se synovou "nehodou" nebylo všechno v pořádku.


[CZ] God's Pocket 2014 Ke Stažení Zdarma

God's Pocket

Podrobnosti


Původní název : God's Pocket
Země : Írán
Délka : 164 minut
Jazyk : Yalë
Žánr : realistický
Režie : Faisel Raeese
Scénář : Darrin Arlette

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marielle Tal, Hale Caitlain
Hudba : Williams Sallie
Produkce : Emily Mackensey
Kamera : Santina Lillianna
Kostýmy : Muid Marica

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Kantana Group
Premiéra : USA 16. leden 1909
Distribuce : Toondra
Tržby : 04 891 619 USD
Rozpočet : 27 973 402 USD



4k blu ray. Cz dabing. Hd. Full Movie.1080p. MP4. Celý Film. Český Film. Ulozto. DVDrip. Avi. Česká. 480p. Download. iPhone.. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stáhnout. Zdarma. Cz titulky. Ke shlédnutí. BDrip. iPad. České. Stream. Český Dabing. Ke Stažení. Film online. 720p. Watch Free