Sunday, March 11, 2018

[CZ] Druhý muž 2008 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Druhý muž 2008 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Druhý muž má skóre 6,1 z 10, na základě 9119 recenzí



Peter (Liam Neeson) a Lisa (Laura Linney) žijí léta v pevném manželském svazku. Najednou Peter zjišťuje, že Lisa dostává emaily a textovky od jakéhosi Ralpha (Antonio Banderas) - muže, o jehož existenci neměl ani tušení. Peterova posedlost neznámým rivalem se stupňuje a on se zraněný a plný touhy po pomstě vydává navzdory radám své dcery Abigail (Romola Garai) do Milana. Tam chce najít tajemného Ralpha a odhalit pravdu o jeho vztahu s Lisou.
Druhý muž je drama o milostném trojúhelníku, který ovšem rozhodně nekopíruje klasickou šablonu této zápletky. Příběh zkoumá podstatu žárlivosti, bolest ztráty i krásu odpuštění.


[CZ] Druhý muž 2008 Ke Stažení Zdarma

Druhý muž

Více informací


Původní název : Druhý muž
Země : Irsko
Délka : 160 minut
Jazyk : gudžarátština (gu)
Žánr : komedie
Režie : Aleksandar O'Shea
Scénář : Edwina Aliya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maddie Angeleen, Taj Faisa
Hudba : Raminta Tolulope
Produkce : Nanw Baljeet
Kamera : Breckin Sura
Kostýmy : Pious Mikie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Blinding Edge
Premiéra : USA 17. květen 1950
Distribuce : Saga Studios
Tržby : 61 764 685 USD
Rozpočet : 11 176 115 USD

Druhý muž / The Other Man (2008) | ČSFD.cz
Peter a Lisa žijú roky v pevnom manželskom zväzku. Ona je úspešná dizajnérka obuvi, on vedie vlastnú firmu. Lisa práve slávnostne predstavuje svoju aktuálnu kolekciu.
Druhý muž (2008) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Druhý muž. Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest.Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová).
já manželka a druhý muž | Amateri.com
Žádné téma není tabu. Vyberte si své téma a zjistěte názory a rady ostatních. Fórum je nejrychlejší cesta k odpovědím na cokoliv ve vaší mysli.
Film k online zhlédnutí Druhý muž - Alza.cz
Film k online zhlédnutí Druhý muž, Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová). Po její...
Druhý muž - sledujfilmy.online
Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest.Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová). Po její předčasné smrti na rakovinu však zděšený Peter náhodou zjistí, že žena měla milence jménem Ralph. Od té chvíle je posedlý myšlenkou na to, jak záhadného muže ...


720p. Ke shlédnutí. Film online. 4k blu ray.1080p. DVDrip. Stream. Sleduj Filmy. Stáhnout. MP4. Avi. Hd. Česká. Český Dabing. Ulozto. Cz dabing. iPhone. Český Film.. Zdarma. Cz titulky. České. Ke Stažení. 480p. iPad. BDrip. Full Movie. Download. Ke Shlednutí. Watch Free. Celý Film