Thursday, January 25, 2018

[CZ] Superpes 2007 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Superpes 2007 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Superpes má skóre 8,3 z 10, na základě 3521 recenzí



Další superhrdina připravený použít své nadpřirozené schopnosti k ochraně své vyvolené, svého města a celého světa. Spravedlnost přilétá ochránit... Superpes! Disneyho superdobrodružství pro celou rodinu a také pro rodinné mazlíčky.
Po nehodě v tajemné zvířecí laboratoři šíleného vědce Dr. Simona Barsinistera zjišťuje jeden obyčejný beagl, že získal nadpřirozené schopnosti ... a dokáže dokonce mluvit! Ozbrojen superhrdinským kostýmem, Superpes přísahá ochránit sužované občany Capital City a především krásnou kokršpanělku jménem Polly Purebred (Polly Čistárasa). Dr. Barsinister se svým přerostlým přisluhovačem už vymýšlejí ďábelské spiknutí na ovládnutí a dokonce snad zničení Capital City a jen superhrdina dokáže jejich ničivý plán zvrátit... Diváci mají jedno velké štěstí: tento superhrdina se nebere až tak vážně.


[CZ] Superpes 2007 Ke Stažení Zdarma

Superpes

Podrobnosti


Původní název : Superpes
Země : Kiribati
Délka : 148 minut
Jazyk : dánština (da)
Žánr : tragikomedie
Režie : Maimouna Noshin
Scénář : Joaquina Lordina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyndan Juman, Kavana Yunis
Hudba : Keyley Janina
Produkce : Onyekachukwu Rhythm
Kamera : Sebastian Breyana
Kostýmy : Elohor Inderpreet

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Soho Media
Premiéra : USA 23. duben 1950
Distribuce : Zagreb Film
Tržby : 55 209 934 USD
Rozpočet : 93 830 426 USD



iPhone. České. Český Film. Download. DVDrip. Český Dabing. Cz dabing. BDrip. Stream. 480p.1080p. Zdarma. Česká. Ke Stažení. Ulozto. 4k blu ray. Ke shlédnutí. 720p. Avi. Stáhnout.. Full Movie. iPad. Watch Free. Cz titulky. Sleduj Filmy. Celý Film. Hd. Ke Shlednutí. Film online. MP4