Monday, January 8, 2018

[CZ] Čaj s Mussolinim 1999 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Čaj s Mussolinim 1999 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Čaj s Mussolinim má skóre 7,7 z 10, na základě 9088 recenzí



Sladká Florencie v létě 1935 je plná fascinujících historických staveb, uměleckých děl a příjemných kavárniček. Není divu, že tady našlo druhý domov mnoho Angličanů z lepší společnosti. Kapitolu samu pro sebe tvoří britské dámy, které korektně zasedají ke svému čaji přesně o čtvrté, dodržujíce své ustálené zvyky i upjatou módu. Skrytou válku vyhlásily jen hlučně extravagantní, bohaté Američance Else. S postupujícím časem se tolerantní a přátelský vztah Italů k Britům ale mění. Válka s Anglií mění neškodné staré dámy v nepřátele státu, takže jsou potupně všechny deportovány. Do ulic se vkrade strach, označení Žid se náhle stane nadávkou a Elsa tajně pomáhá, kde může. I ona se však po vyhlášení války se Spojenými státy nakonec ocitne v nuzné ubikaci vedle svých bývalých sokyň.


[CZ] Čaj s Mussolinim 1999 Ke Stažení Zdarma

Čaj s Mussolinim

Více informací


Původní název : Čaj s Mussolinim
Země : Turecko
Délka : 155 minut
Jazyk : zuluština (zu)
Žánr : tragikomedie
Režie : Naomi Violetta
Scénář : Rosy Yamini

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Amaaz Aymie, Archita Malyka
Hudba : Botan Jessikah
Produkce : Iziah Edda
Kamera : Anuar Bahez
Kostýmy : Bilan Maegan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Northeast Film
Premiéra : USA 15. srpen 1974
Distribuce : Guacamole Films
Tržby : 00 035 259 USD
Rozpočet : 89 078 298 USD

Čaj s Mussolinim / Tea with Mussolini (1999) | ČSFD.cz
Čaj s Mussolinim Tea with Mussolini; Čaj s Mussolinim ... Skrytou válku vyhlásily jen hlučně extravagantní, bohaté Američance Else. S postupujícím časem se tolerantní a přátelský vztah Italů k Britům ale mění. Válka s Anglií mění neškodné staré dámy v nepřátele státu, takže jsou potupně všechny deportovány. Do ulic se vkrade strach, označení Žid se náhle ...
Čaj s Mussolinim / Tea with Mussolini (1999) | ČSFD.cz
Rex Mundi. Súhlasím s Brunom, že to nakoniec nebolo až také skvelé, ako som čakala. Ale príbeh a film je určite za 3* a polovicu by som ešte pridala za dobré herecké výkony.
Čaj s Mussolinim | Tea with Mussolini | Filmová místa.cz
Kde se natáčel film Čaj s Mussolinim, ve kterém účinkují Joan Plowright, Cher, Judi Dench, Maggie Smith. Film byl natočen v roce 1999. Mezi státy, kde byl film natáčen patří Itálie, Velká Británie.
Čaj s Mussolinim | FILMTORO
Je film Čaj s Mussolinim dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Čaj-s-Mussolinim_Tea-with-Mussolini-1999-válečný - online ...
Soubor Čaj-s-Mussolinim_Tea-with-Mussolini-1999-válečný zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Ulozto. Stream. Zdarma. iPhone. DVDrip. 480p. České.1080p. Cz titulky. Download. Česká. 720p. Stáhnout. iPad. Ke Stažení. Film online. Sleduj Filmy. Celý Film. Watch Free. Cz dabing. Ke shlédnutí. BDrip. Avi. Ke Shlednutí. Český Film. Český Dabing. Full Movie. MP4. Hd. 4k blu ray.