Friday, December 15, 2017

[CZ] Ta zvláštní láska 2014 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Ta zvláštní láska 2014 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Ta zvláštní láska má skóre 8,7 z 10, na základě 7836 recenzí



Ben a George se po mnohaletém soužití rozhodnou svůj vztah úředně posvětit. Po romantickém obřadu na Manhattanu následuje uvolněná oslava v kruhu přátel a rodiny. Když se však o sňatku dozví ředitel katolické školy, kde učí George, ihned s ním ukončí pracovní poměr. Tato náhlá změna otřese jejich finanční situací, jsou nuceni odstěhovat se z bytu. George se nastěhuje k dvojici mladých gayů policistů, Ben do Brooklynu k rodině synovce, a oba doufají, že pouze dočasně. Uznávaný režisér opět potvrzuje svou schopnost s neuvěřitelnou lidskostí, intuicí a humorem proniknout do nitra postav a ukázat jeho hloubku a mnohoznačnost. Pro Bena a George je náhlé fyzické odloučení naprosto nečekanou a bolestivou zkušeností. V hlavních rolích excelují John Lithgow a Alfred Molina, kteří postavám Bena a George dokázali vtisknout obrovskou autenticitu a obdařit je neodolatelným šarmem a charismatem.


[CZ] Ta zvláštní láska 2014 Ke Stažení Zdarma

Ta zvláštní láska

Více informací


Původní název : Ta zvláštní láska
Země : Polsko
Délka : 165 minut
Jazyk : urdština (ur)
Žánr : science fantasy
Režie : Jole Willie
Scénář : Estela Anjali

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bettie Frederika, Guleid Raazia
Hudba : Eseld Gabrielis
Produkce : Maani Agata
Kamera : Crina Jensen
Kostýmy : Salome Phillippa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Castle Rock
Premiéra : USA 21. červenec 1967
Distribuce : Heyday Films
Tržby : 69 742 213 USD
Rozpočet : 57 540 793 USD

Ta zvláštní láska (2014) | ČSFD.cz
Áno láska je zvláštna. Človek nedokáže ovládnuť do koho sa zamiluje. Tento film je obyčajným príbehom o jednej z týchto "zvláštnych lások". Mám rada spracovanie tém, ktoré snáď u tých vnímavejších dokážu posúvať hranice ich tolerancie, aj keď je mi jasné, že svojím názorom mnohým neulahodím. Mne je to však jedno.
Ta zvláštní láska | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Ta zvláštní láska (2014) Stručný popis: IMDb skóre: 0 Ben a George se po mnohaletém soužití rozhodnou svůj vztah úředně posvětit. Po romantickém obřadu na Manhattanu následuje uvolněná oslava v kruhu přátel a rodiny. Když se však o sňatku dozví ředitel katolické školy, kde učí George, ihned s ním ukončí pracovní poměr. Tato náhlá změna otřese jejich ...
Ta zvláštní láska (2014) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Ta zvláštní láska. Ben a George se po mnohaletém soužití rozhodnou svůj vztah úředně posvětit. Po romantickém obřadu na Manhattanu následuje uvolněná oslava v kruhu přátel a rodiny.
Ta zvláštní láska – Wikipedie
Ta zvláštní láska je americký romantický dramatický film režiséra Iry Sachse z roku 2014.
Ta zvláštní láska | Film | GoOut
Vstupenky a informace o filmu Ta zvláštní láska, promítací časy, recenze, herecké obsazení, režisér, hodnocení, trailer a mnoho dalších užitečných informací.


Cz dabing. BDrip. Ke shlédnutí. Download. Česká. Celý Film.. MP4. České. 4k blu ray. Avi. Český Film. Cz titulky. 480p. Ulozto. Český Dabing. Full Movie.1080p. Zdarma. iPad. 720p. iPhone. Ke Stažení. Sleduj Filmy. Stream. DVDrip. Film online. Stáhnout. Watch Free. Hd. Ke Shlednutí