Thursday, December 28, 2017

[CZ] Můj nejoblíbenější marťan 1999 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Můj nejoblíbenější marťan 1999 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Můj nejoblíbenější marťan má skóre 8,5 z 10, na základě 6072 recenzí



Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou. Její tatíček, majitel celé televizní stanice, ho na hodinu vyrazil. Cestou domů do Timova auta málem naboural porouchaný létající talíř. Ztřeštěný Marťan (Christopher Lloyd) se pak i s kosmickou lodí nastěhoval do jeho domu. Zpočátku si ti dva příliš nerozuměli a novinář viděl v komickém mužíkovi především televizního sólokapra. Nakonec se přece jen docela skamarádili, ale sotva stačili zažít pár legračních dobrodružství, dostala se na mimozemšťanovu stopu tajemná vládní agentura v čele s poťouchlým sadistickým UFOlogem. Tim musí svému novému příteli co nejrychleji pomoci s opravou létajícího talíře, zabránit odvysílání senzačních záběrů, které sám natočil a vypravit sympatického Marťana co nejrychleji zpátky na domovskou planetu.


[CZ] Můj nejoblíbenější marťan 1999 Ke Stažení Zdarma

Můj nejoblíbenější marťan

Více informací


Původní název : Můj nejoblíbenější marťan
Země : Chorvatsko
Délka : 141 minut
Jazyk : komijština (kv)
Žánr : erotické drama
Režie : Dhaval Ramirez
Scénář : Shubham Sunveer

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Franklin Edvinas, Twisha Latoyia
Hudba : Abrish Erva
Produkce : Kemar Boadicea
Kamera : Alleah Cheuk
Kostýmy : Ruhena Kristle

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sidus Pictures
Premiéra : USA 25. květnu 1959
Distribuce : Cinemation Industries
Tržby : 91 508 039 USD
Rozpočet : 07 094 738 USD

Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke zhlédnutí ...
Můj nejoblíbenější marťan. Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou.
Můj nejoblíbenější Marťan (1999)CZdab - online ke ...
Soubor Můj nejoblíbenější Marťan (1999)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Film Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke shlédnutí ...
Film Můj nejoblíbenější marťan (1999) online ke shlédnutí na sosac.tv
Můj nejoblíbenější marťan - sledujfilmy.online
Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou. Její tatíček, majitel celé televizní stanice, ho na hodinu vyrazil. Cestou domů do Timova auta málem naboural porouchaný létající talíř. Ztřeštěný Marťan (Christopher Lloyd) se pak i s kosmickou lodí nastěhoval do jeho domu.
Film Můj nejoblíbenější marťan ke stažení zdarma
Film Můj nejoblíbenější marťan ke stažení zdarma. Posted 21/07/2012. Televizní reportér Tim (Jeff Daniels) je tak trochu smolař. Nic se mu nedaří a dnes se navíc pohádal s krásnou, ale hloupou moderátorkou. Její tatíček, majitel celé televizní stanice, ho na hodinu vyrazil. Cestou domů do Timova auta málem naboural porouchaný létající talíř. Ztřeštěný Marťan ...


Avi. BDrip. Stream. 4k blu ray.. Full Movie. Zdarma. Hd. Český Dabing. 480p. Ke Stažení. Download.1080p. Ke shlédnutí. iPhone. DVDrip. Film online. Ulozto. Celý Film. MP4. Cz dabing. Česká. Český Film. České. Sleduj Filmy. Watch Free. 720p. Cz titulky. iPad. Ke Shlednutí. Stáhnout