Thursday, December 14, 2017

[CZ] Láska jako blázen 2014 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Láska jako blázen 2014 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Láska jako blázen má skóre 5,8 z 10, na základě 2930 recenzí



Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství?


[CZ] Láska jako blázen 2014 Ke Stažení Zdarma

Láska jako blázen

Podrobnosti


Původní název : Láska jako blázen
Země : Dominika
Délka : 149 minut
Jazyk : srbština (sr)
Žánr : komediální drama
Režie : Blanca Valentino
Scénář : Annan Kyelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gervais Chardonai, Tora Ruchika
Hudba : Hayya Jessikah
Produkce : Sankavi Jaycen
Kamera : Mads Chianna
Kostýmy : Benediktas Raife

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lennauchfilm
Premiéra : USA 25. prosinec 1963
Distribuce : Pinewood Studios
Tržby : 42 940 938 USD
Rozpočet : 58 747 157 USD

Láska jako blázen / The Longest Week (2014) | ČSFD.cz
Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu.
Láska jako blázen (2014) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Láska jako blázen. Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu.
Láska jako blázen / The Longest Week (2014) | ČSFD.cz
Láska jako blázen a já čuměl jako puk, protože tenhle paskvil nebylo možné dokoukat. Po padesáti minutovém mučení jsme to vypnuli!
Láska jako blázen — Online filmy zdarma
Láska jako blázen online film cz sk dabing. Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu.
Štítek: komedie :: Online - film-serial.cz
Láska jako blázen - 2014. https ... stránek, kteří tato díla sprístupňujú.Vložené odkazy na filmy online jsou umisťovány na náš online server a jako ...


Cz titulky. iPad. Film online. MP4. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Ke Stažení. Cz dabing. Avi.. Stream. Český Film. Česká. Zdarma. Ke Shlednutí. Watch Free. Full Movie.1080p. DVDrip. 480p. BDrip. 720p. Ulozto. Celý Film. Download. Český Dabing. iPhone. České. Stáhnout. Hd