Wednesday, September 20, 2017

[CZ] Na Větrné hůrce 1992 Ke Stažení Zdarma

[CZ] Na Větrné hůrce 1992 Ke Stažení Zdarma

★★★★☆

Na Větrné hůrce má skóre 7,0 z 10, na základě 8810 recenzí



Tragická historie jedné velké a nenaplněné lásky, zrady, nenávisti a touhy po pomstě byla natočena podle románu "Bouřlivé výšiny" od Emily Brontë. Viktoriánsky pojaté vyprávění usiluje o maximální věrnost předloze a o evokaci dobové atmosféry prostřednictvím pečlivě rekonstruovaných reálií. Diváky též okouzlí romantická kamera, bohatě těžící z drsné krásy yorkshirských exteriérů.


[CZ] Na Větrné hůrce 1992 Ke Stažení Zdarma

Na Větrné hůrce

Více informací


Původní název : Na Větrné hůrce
Země : Švédsko
Délka : 157 minut
Jazyk : manština (gv)
Žánr : komediální drama
Režie : Nellie Mannat
Scénář : Teodoro Tristin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shifra Ericka, Will Jaziah
Hudba : Coby Bavisha
Produkce : Shinelle Diego
Kamera : Cheryll Malakie
Kostýmy : Sergen Hyab

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Star Films
Premiéra : USA 15. červen 1966
Distribuce : Showbox
Tržby : 95 625 061 USD
Rozpočet : 98 060 411 USD

Na Větrné hůrce – Wikipedie
Na Větrné hůrce (nebo také Bouřlivé výšiny či Vichrné návrší, anglicky Wuthering Heights) je jediný román britské autorky Emily Brontëové.Román vyšel pod mužským pseudonymem Ellis Bell v roce 1847.
Na Větrné hůrce - Home | Facebook
Na Větrné hůrce, Rychvald. 197 likes. Na stránce najdete dámský a dětský textil z Anglie, také různé hračky, doplňky a drobnosti pro dospělé a děti.
Muzeum Na Větrné hůrce - Home | Facebook
Muzeum Na Větrné hůrce. 219 likes. V mem muzeu se zastavil cas:)Koho zajima doba davno minula a ma rad starozitne kocarky a panenky, toho rada pozvu k...
E-kniha: Na větrné hůrce - Emily Brontëová | Knihy.ABZ.cz
E-kniha: Na větrné hůrce - Brontëová, Emily ; Slavný romantický a dramatický román Emily Brontëové se odehrává v tajůplném prostředí samoty uprostřed mokřin, kam přichází nový nájemce, anglický gentleman Lockwood.
NA VĚTRNÉ HŮRCE - navetrnehurce.cz
Vítejte na našem webu. Dobrý den, na našich stránkách naleznete informace o činnosti našeho občanského sdružení Na větrné hůrce. Můžete se podívat, zda jsou nějaká volná místa v našem jezdeckém klubu, v kroužku jezdectví nebo chovatelství, který pořádáme.


Stáhnout. Zdarma. Download.1080p. Stream. Full Movie. Sleduj Filmy. iPhone. 4k blu ray.. Ulozto. Watch Free. Avi. DVDrip. Česká. Hd. Ke Shlednutí. MP4. 720p. Film online. Cz dabing. iPad. České. Český Dabing. Český Film. BDrip. Cz titulky. Ke Stažení. 480p. Celý Film. Ke shlédnutí